Benvolguts tots i totes,

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de les illes Balears va néixer l’any 1999 com a resultat de la fusió de la Facultat d’Informàtica i l’Escola Universitària Politècnica (EUP). La primera impartia l’Enginyeria en Informàtica des de 1988. Alguns dels estudis que impartia l’EUP existien a la UIB des de l’any 1985. Actualment, a l’EPS s’imparteixen els estudis de Grau en Enginyeria d’Edificació, Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Matemàtiques, Grau en Enginyeria Telemàtica, Grau d’Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural i Doble Grau de Matemàtiques i  Enginyeria Telemàtica.

Vos record que tot l’equip de direcció de l’EPS, i especialment els cap d’estudis, estam a la vostra disposició per a poden resoldre aquelles qüestions acadèmiques que facin referència a la titulació concreta que vos interessi.

Alumnes, professors i personal d’administració i serveis estem tots implicats en el bon funcionament de la nostra Escola. És per això que qualsevol suggeriment o crítica constructiva que permeti millorar la seva qualitat serà molt ben vinguda.

Ben cordialment,

Gabriel Cardona Juanals

Director p.s.r. de l’Escola Politècnica Superior de la UIB

Bústia de suggeriments