Coronavirus

El personal docent de l’Escola Politècnica Superior està fent un gran esforç per adaptar les seves metodologies i activitats a la modalitat no presencial.

aquest enllaç trobareu les addendes a les guies docents amb tots els canvis realitzats a causa d´aquest període de confinament.

En el següent enllaç trobareu les noves dates i hores dels exàmens del període d’avaluació complementària.Us recordam que totes les proves és realitzaran en modalitat no presencial.

Preguntes freqüents (FAQ)

S’han canviat les dates dels exàmens?

Per evitar problemes amb les xarxes, s’ha ampliat el període d’exàmens i s’ha decidit que siguin no presencials. Amb aquesta extensió tindreu més temps disponible entre prova i prova. Teniu les noves dates d’exàmens a Exàmens 2n semestre 2019-2020

Què puc fer si no tenc connectivitat a ca nostra o no tenc el material informàtic necessari i no puc seguir les assignatures?

En cas que tingueu problemes tècnics per adaptar-vos a la docència en línia (mala connectivitat, manca d’equipament, etc.), podeu contactar amb alumnes@uib.es, i intentaran ajudar-vos a resoldre el problema.

Què puc fer si tenc mala connectivitat a ca nostra i pas pena a l’hora de fer els exàmens?

En aquest cas contacta amb alumnes@uib.es i t’oferiran la possibilitat de fer l’examen al campus.

Què passa amb les meves pràctiques a l’empresa que han quedat interrompudes per la COVID-19?

Les pràctiques a l’empresa es reprendran quan s’iniciï de nou l’activitat docent presencial.

Els alumnes que han vist interrompudes les seves pràctiques a l’empresa a causa de l’estat d’alarma poden demanar el reconeixement d’una assignatura optativa de pràctiques a l’empresa de la seva titulació amb una reducció del nombre d’hores necessàries. Aquestes condicions són:

— Reconeixement d’una assignatura si el conveni interromput és de 300 hores o més i n’han pogut dur a terme almenys 150 hores.
— Reconeixement de dues assignatures si el conveni interromput és de 600 hores o més i n’han pogut dur a terme almenys 300 hores.

En qualsevol cas, aquesta sol·licitud de reconeixement s’ha de fer abans del 27 de novembre de 2020. Mentre duri l’estat d’alarma, aquest reconeixement s’ha de demanar de forma telemàtica als serveis administratius de l’edifici Anselm Turmeda. Per fer aquest tràmit podeu contactar amb secretaria.at@uib.es

Què passa amb la meva plaça d’alumne col·laborador?

Si teniu una plaça d’alumne col·laborador de tipus A o B, contactau amb el vostre tutor: 

— Si el tutor considera que heu realitzat el 60 per cent de la tasca encomanada, llavors es donarà per finalitzada la col·laboració. A partir d’aquest moment, la condició d’alumne col·laborador constarà a l’expedient acadèmic, i s’hi indicarà el nombre de crèdits de reconeixement acadèmic aconseguits. Així mateix, es tramitarà la compensació econòmica en cas que estigui prevista.

— Si la tasca feta no arriba al 60 per cent, el tutor us pot oferir prorrogar les activitats, fer alguna activitat extra, agafar la mateixa plaça l’any que ve, etc. 

Com puc defensar el TFG si no puc anar a la UIB?

S’ha establert també un procediment de defensa de TFG en línia que podeu consultar a l’enllaç següent:
https://docs.google.com/document/d/19N1-0nu20pLD8uafVlBg5KvVou3yNJhc_gH9JqQtxG8/edit

Tenc més temps per acabar el TFG?

Recordau que podeu dipositar i defensar el TFG en qualsevol moment de l’any. Ara bé, el curs 2019-20 només es garantirà la defensa del TFG abans del mes d’agost si l’alumne diposita la memòria abans del 2 de juliol.

Igualment, es garantirà la defensa del TFG dins el curs acadèmic 2019-20 si l’alumne diposita la memòria abans del 19 d’octubre a les 15 hores.

Quan he de dipositar la memòria del TFG si l’any que ve em vull matricular d’un màster?

Si vols fer un màster en acabar el grau és imprescindible tenir el títol de grau abans que acabi el període d’admissió del teu màster. Per tant hauràs de fer el dipòsit de la teva memòria entre 15 i 20 dies (segons l’estudi) abans del termini d’admissió del màster que hagis elegit.