Negociació de grups

img

Creative business team putting hands together at the office. Diseñado por Freepik

Què vol fer? 

Vol que els alumnes negociïn els grups de treball que formaran.


Quina eina és la més adequada? 

Wiki


Com s’ha de configurar? 

Per facilitar als alumnes la formació autònoma de grups de treball, es pot habilitar un wiki per tal que informin els companys de la seva disponibilitat horària i així puguin agrupar-se segons les seves preferències. Això és especialment útil per als alumnes que no assisteixen a les classes presencialment.

Configuració

  • Mode wiki: Wiki col·laboratiu.
  • Descripció: «Heu de formar grups de X membres màxim, segons la vostra disponibilitat. Escriviu el vostre nom al costat de cada grup i indiqueu quin horari de disponibilitat teniu. Si trobeu qualcú que coincideix amb les vostres preferències apunteu-vos al mateix grup, fins a arribar al màxim de components. La data límit per fer-ho és XX/XX/XXXX» Una vegada desats els canvis, podeu copiar, a la pàgina principal del wiki, la mateixa descripció i la llista amb els noms dels grups als quals acabaran inscrivint-se.


Recomanacions

Una vegada tancada la fase de negociació amb el wiki, podran formalitzar la seva tria autoinscrivint-se amb l’eina Elecció de grups. Els noms dels grups han de coincidir amb els que s’han utilitzat al wiki.

Caldrà la intervenció del professor si qualque alumne ha quedat sense grup o si hi ha desequilibris entre els diferents grups.


Per a més informació consultau


Dificultat: Baixa


 

Licencia Creative Commons
Les entrades d’aquest blog es publiquen sota una Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0).