Digue’ns què més vols

Tot i que enguany Sant Jordi ha coincidit amb el període no lectiu de Pasqua, com a Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB no podíem, ni volíem, deixar passar una data tan assenyalada, de manera que, amb aquest títol, que alhora és un lema, volem celebrar-ho amb vosaltres.

En el transcurs dels darrers anys, hem incorporat el préstec d’ordinadors portàtils, memòries USB, calculadores, carregadors de mòbil, etc. Així doncs, apel·lam a la vostra participació i us demanam que ens proposeu què més us agradaria per a les vostres biblioteques.

Participar és molt senzill. Podeu fer-ho de tres formes; dues virtuals i una presencial:

  1. A través de les nostres xarxes socials: Instagram, Twitter, Facebook. Simplement heu de respondre a les nostres publicacions sobre #DiguensQuèMésVols.
  2. Responent aquest breu formulari. Recordeu que és anònim!
  3. Dipositant la vostra proposta dins les urnes que trobareu a cada biblioteca.

Us animam a dir-nos la vostra!