Resultats “Digue’ns què més vols”

Un cop finalitzada la campanya “Digue’ns què més vols”, ha arribat el moment d’informar-vos de les vostres aportacions.

Ens heu fet arribar 241 aportacions usant els diferents canals teníeu a l’abast. Els temes que concentren el major nombre de suggeriments són, d’una banda, respecte dels equipaments i el mobiliari, i de l’altra, la infraestructura, els horaris i els espais.

Quant als equipaments, les vostres peticions es refereixen a incrementar el nombre de portàtils i calculadores i també hem rebut peticions per biblioteques per tal d’adaptar els materials que es deixen en préstec en funció dels estudis que s’hi imparteixen; com per exemple, l’adquisició de peus de rei, esquadres i cartabons.

Respecte del mobiliari, demanau incorporació de novetats i millores en relació a taules, cadires, sofàs, pufs i llocs d’estudi individual.

Pel que fa a la infraestructura, les sol·licituds són relatives a wifi obert, reciclatge o endolls.

Dels horaris ens demanau la seva ampliació. Mencionau els caps de setmana, els períodes d’examens i de vacances i els dies festius.

Finalment, quant als espais, us referiu principalment a incrementar el nombre de sales de treball en grup i cabines d’estudi.

Després de l’anàlisi de les vostres propostes, incorporarem tot allò que sigui possible. Us mantindrem informats de les novetats a través de les nostres xarxes socials.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Digue'ns què més