10 anys Deman@nt!

Aquests dies el servei Deman@, la biblioteca respon compleix 10 anys. 

Durant aquest temps ens heu fet arribar milers de consultes, ja sigui per formulari web o per WhatsApp: des dels horaris de la biblioteca a com accedir al vostre compte d’usuari, com localitzar un llibre o citar en estil APA.

Aquest servei de referència en línia ha anat trobant el seu lloc des de la seva creació l’any 2010, establint-se com una eina complementària a les consultes que cada dia ens feu de forma presencial a les biblioteques. Amb la incorporació el 2017 del servei per WhatsApp, la seva implantació i ús ja forma part dels serveis habituals dels estudiants de la UIB.

Les estadístiques d’ús mostren l’èxit d’aquest servei i ens animen a continuar, com a mínim, 10 anys més!

Així doncs, bufem les espelmes amb el desig de seguir atenent les vostres consultes i continuar al vostre costat, orientant-vos, com sempre!

Per a més informació, Deman@, la biblioteca respon