“Els reptes de la Ciència Oberta, la resposta del CSUC”

Què és la Ciència Oberta? Què hi podem fer les universitats per difondre-la?

La presentació “Els reptes de la Ciència Oberta, la resposta del CSUC” tindrà lloc el proper dilluns 11 de novembre a les 13 h a l’Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull (planta baixa).

Aquesta presentació anirà a càrrec de Lluís Anglada, director de l’àrea de Ciència Oberta del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC). Anteriorment va ser director del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC), i va treballar a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat de Barcelona. Actualment és membre d’OCLC i d’altres organismes de prestigi internacionals, i és considerat un expert a l’àrea de biblioteconomia.

Pensam que és un tema interessant i d’actualitat per afrontar els nous reptes de futur a les universitats. Hi estau tots convidats.