Necessites contactar amb la biblioteca?

A través del Servei Deman@ donam resposta a les preguntes que ens feu arribar sobre qualsevol aspecte de la biblioteca i els seus serveis: préstecs, renovacions i reserves, accés al compte d’usuari i a recursos electrònics, horaris, espais i equipaments, etc. tant per WhatsApp (627 589 496) com a través de formulari web.

Des que començà l’alerta sanitària, amb el consegüent augment del temps que passau a casa, el Servei Deman@ ha vist créixer el nombre de consultes relacionades amb l’ús i funcionament dels recursos electrònics de la biblioteca. I és que per accedir a aquests des de casa cal fer-ho amb el compte d’usuari, ho sabies?

Darrerament també hem rebut moltes consultes relacionades amb l’elaboració dels treballs acadèmics, els estils de citació o l’ús de Mendeley.

Ara que comença el segon quadrimestre, si tens dubtes sobre el funcionament de la biblioteca o els seus serveis, ja ho saps! Ens pots enviar un Deman@ a través del canal que et sigui més còmode!