Fòrum entre Illes

Què vol fer? 

Es vol fer un debat amb els alumnes del campus de Palma i els de les seus de Menorca i Eivissa i Formentera.


Quina eina és la més adequada? 

Fòrum


Com s’ha de configurar? 

1. Es pot fer amb un sol grup classe, on tots els alumnes participen al mateix fòrum:
Per això, el primer que s’ha de fer és clicar sobre Activa edició, i a Afegeix una activitat o recurs, a l’apartat d’Activitat, hem de triar Fòrum.
2. Es pot fer per grups, (els grups no cal que estiguin repartits per illes, es poden agrupar barrejats), on cadascun d’aquests participarà en un fòrum separat (els fòrums poden ser visibles, on tots els companys poden veure el que han fet els altres grups; o separats, cada grup només pot veure la seva feina).
Per a aquesta modalitat, també hem d’afegir un nou Fòrum, però en aquest cas a la configuració d’aquest, a l’apartat Paràmetres comuns de mòduls, hem de triar, a Mode de grups, quina modalitat preferim.


Recomanacions

Si es vol fer per grups, primer de tot, s’han de crear a Moodle.
És molt important que el professor doni les indicacions molt clares i específiques del que vol que facin els alumnes; si vol que hi hagi un coordinador de grup; quin temps tenen per fer el debat; si han de fer unes conclusions una vegada finalitzat; com posaran en comú aquestes conclusions; com s’avaluarà…


Per a més informació consultau

Manual per configurar grups
Manual per configurar fòrum


Dificultat:  Mitjana


 

Licencia Creative Commons
Les entrades d’aquest blog es publiquen sota una Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0).