Blocar Missatgeria

Què vol fer? 

Vol blocar la recepció de missatges a través de l’eina de Missatgeria global.


Quina eina és la més adequada? 

Preferències


Com s’ha de configurar? 

A la icona de la missatgeria, a la part superior dreta de la pàgina, cal anar a Preferències dels missatges, i seleccionar la casella Impedeix que m’enviïn missatges els usuaris que no siguin a la meva llista de contactes.


Recomanacions

Els usuaris que no siguin a la vostra llista de contactes no us podran enviar missatges a través de la Missatgeria global. L’avís que veuran diu: “el professor” només accepta missatges de persones que siguin a la seva llista de contactes.


Dificultat:  Fàcil


 

Licencia Creative Commons
Les entrades d’aquest blog es publiquen sota una Llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0).